söndag 18 januari 2009

Grattis gubben

Idag fyller Ubbe år, grattis på dig. Och vad gör jag, jo tillbringar 4 tim på brukshundklubben. Men vi tar det inte så högtidligt när vi vuxna fyller, man blir bara 1 år äldre helt enkelt och man känner sig precis som dagen innan, varken mer eller mindre.

Nere på klubben körde vi lite övningar som är svårt när det är mörkt. Några la spår o spårade, jag o Bernhard testade på Sök. Mycket roligt. Vi körde 2 sök innan fikat o 1 efter fikat. Det gäller att kunna läsa sin hund när man kör detta. Dessutom var jag även figurant, vilket inte var det lättaste med en näsa som rinner hela tiden, men det gick det oxå.
Det är kul att testa nya saker, roligaste är när man ser ett färdigt ekipage köra, så man får en helhetsbild på hur det ska se ut när det är färdigt.
En del lydnad blev det oxå, fritt följ, läggande o ställande tränade vi på. Det är några minusgrader så planen var frusen o fin:-)


Milton har tappat sina risgryn längst fram i överkäken, han ser rätt rolig ut när man tittar honom i munnen.Milton har fått träna lite sitt o stanna kvar hemma på tomten.

Tjingeling

Inga kommentarer: