söndag 4 januari 2009

Busbilder

Tror Bernhard börjar fatta att den lille oxå bor här nu. Idag har dom busat en hel del både inne och ute på tomten. Men det är ju så inni bomben kallt -12 så det har bara blivit korta stunder för Milton ute. Emma tog med sig Milton inlindad i en filt till sin kompis Emmelie idag, hennes Mamma ville så gärna se Milton då hon aldrig sett en Cocker valp förut. Sen kom dom hem hit och bytte hund :-) Bernhard fick följa med ut och leka med sina brudar Vivera (mellanschnauzer) och Sessan (jackrussell).
Vi satte på Milton halsbandet för att träna lite koppelträning inomhus idag. Halsbandet bryr han sig inte alls om, kopplet var det lite si och så med haha.
Så här sött kan dom ligga om Milton är först uppe i soffan. Ligger Bernhard där först så skäller han ut Milton som bara den om han försöker komma upp och sen så hoppar han ner :-0 Man tror ju att han ska ligga kvar o vakta sin plats efter den markeringen men nej han hoppar alltså ner direkt o lägger sig sen på annan plats. För att kanske senare hoppa upp o lägga sig om Milton ligger i soffan.Tjingeling

Inga kommentarer: