tisdag 13 januari 2009

Feberfri

Idag har Tobias varit feberfri och det har varit full fart på honom. På toaletten hittade han tub med lermask och det ville han minsan prova och gurka skulle det vara oxå, han var väldigt bestämd på den punkten :-)
På kvällen var det träning för Bernhard o mig. Det var Lisa & Nelly, Anna & Pommac, Maggan &
Kimus, Malin & Focus o så vi. Det var riktigt blött i gräset vilket påverkar hundarna olika mycket. Vi hjälpte varandra med dirigering i olika moment o dividerade olika bekymmer o framgångar. Var väl borta ett par timmar idag.
Milton har fått leta godis ihop med Bernhard idag. Dom jobbade på bra båda två. Sen så kör vi lite sitt o ligg varje dag med honom. Stanna o Varsågod är oxå kommandon vi jobbar in på honom.
Lekarna dom emellan börjar bli lite tuffare nu, det är riktigt full fart på dom o jag kan komma på mig själv med att bara sitta o studera o le åt dom när dom far som virvelvindar eller sover tätt intill varandra.
När det gäller att lämna Milton ensam så är det inga problem så länge Bernhard är hemma. Han går helt enkelt efter Bernhard och går o lägger sig bredvid honom.
Imorgon ska jag jobba och Tobias ska till skolan
Tjingeling

Inga kommentarer: