fredag 1 augusti 2008

Besök av syster Ebba


Den 29-30 juli fick vi besök av Bernhards syster Ebba med familj. Det var stekhett och dagarna tillbringade vi mest i poolen. Här på bilden är det Klas, Tanja, Kaisa, Jag och Tobias. Ubbe fotade.
Bernhard blev så till sig när dom kom så han lyfte på benet 2 ggr på raken när han kissade och Tanja lyckades fota ena gången. Men sen har det inte blivit något mera lyftande där inte. På kvällen när det svalnat lite så la vi ett blodspår till Ebba, det fixade hon bra trots att hon var rädd för snitslarna. Lite agility fick hon oxå prova på. Det blev inget badande för hundarna i poolen dom fick nöja sig med att bli avspolade av trädgårnds slangen.
När Tanja o Co åkte hem på Torsdagen så kom grannen Lelle över med Selma, hon har varit helt förtvivlad, pipit och gnällt när Ebba varit här, ett sting av svartsjuka kanske haha. Fast det kanske skulle vara ömsesidigt för Bernhard gillar Selma massor.
Fick ett sms av Tanja när dom åkte hem, dom hade stannat på vägen och köpt en likadan pool som vi har.....mmm den är inte dum när det är så här varmt. Fast min dröm är ju att få en riktig stor pool, men där är Ubbe och jag inte överens.......han tycker det är onödigt när vi har båten.
TACK för besöket, det var jättekul att ni kom hit och välkomna åter.

Inga kommentarer: