lördag 21 november 2009

Sol, sol, sol

Så kom den äntligen, den efterlängtade solen. Ubbe o jag tog en härlig promenad med hundarna där solen värmde lika gott i ansiktet som i ryggen.
Lite skillnad mot i Torsdags när Bernhard & jag skulle träna. Fick veta av Marita & Maggan att planen nere på klubben var vattensjuk. Så vi fick tänka om och träffades vid peterslunskolans skolgård. Asfalt och lite gräs, men belysning fanns det. 7 ekipage slöt upp denna regniga kväll o tränade i nästan 1,5 timme.
Så idag var det riktigt gott att få gå ut o njuta i solen, så mulet o regnit som det varit sista veckorna.

Har även fått upp adventbelysningen runt räcket på altan och på framsidan, 16st skarvar går det åt och det är skönt att få upp det när det är varmt ute så man inte fryser fingrarna av sig. Tänker dock inte tända förrän det är dags till nästa helg.
Tvättat fönstrena i köket och på verandan har jag oxå gjort, bara resten av huset kvar, men det beror på vädret imorgon om det blir fixat.
Igår käka vi Grekisk mat och idag blev det Italienskt haha, inget märkvärdigt men gud så gott.

Sitter nu och kollar på Robinson Karibien, såg en strand där Ubbe o jag legat o solat för 10 år sedan. Stranden dom åkte till med den sjösjuke killen, där har vi varit.
Man känner igen miljön, växterna, husen som byggs vid vägkanterna, och tvätten som hängde vid vägkanterna, men barnen som lekte vid dom hårt trafikerade vägarna var lite läskigt när vi var där, fast det såg man inget av på tv-n nu.

Nedräkning till vi skall hämta lille Migo pågår, längtar så himlans mycket och önskar att det redan vore den 11 Dec.

Tjingeling

Inga kommentarer: