torsdag 4 september 2008

Veckan rusar fram

Uj vad fort denna vecka har gått, imorgon är det redan Fredag.
Så vad har då hänt, både roliga och tråkiga saker.

I Måndags och Tisdags var jag nere på klubben och tränade. Det var fint väder, men mygg till tusen. Vi kunde inte ens lägga hundarna för platsliggning på Tisdagen för dom kom som tjocka moln så fort man stod still. Rena rama Norrland.
Annars gick allt bra, denna vecka har det inte varit något problem med sitt eller ligg, men å andra sidan var det torrt i gräset haha. Få se nästa gång det regnar hur han är då.
Nu ska jag nog börja träna lite mera på ställande och läggande under gång + apportmomentet och så får man underhålla det han är bra på.

Det tråkiga som hänt är att min uppfödare Marie har fått tagit bort Pondus som bodde hos hennes dotter. Han var bara 1,5 år och hade cancer. Han är en halvbror till Bernhard och en supermysig hund. Sånt här är aldrig kul. TÄNKER PÅ ER MARIE....

Även idag har jag varit på klubben, Emma ska börja på hundungdom där. Så hon och Bernhard har varit på promenad idag och även provat att köra lite aggility. Dom hade superkul och hon ser fram emot nästa Torsdag. Börjar bli dags att utöka hundbeståndet snart hihi.

Tjingeling

Inga kommentarer: